viva italia

♥ Venezia

When in Venice ♥  Båttur ut til Burano, en fargesprakende perle!

I området rundt Venezia ligger mange små øyer, og flere av disse er virkelig verdt et besøk. Man kan enten ta rutebåt utover, eller båttaxi. Dersom man har et stramt program på tur, er det ikke nødvendig å sette av en hel dag ut i øyene. Distansen mellom øyene er ikke lengre enn at man får sett utrolig mye, også på et par timer.

En av øyene heter Murano, her er det glassblåsing som gjelder. Flotte lamper, glass og annen kunst i all verdens farger og fasonger. Man kan også stoppe innom et verksted – få med seg glassblåsing “live”, og kanksje en suvernir i bagasjen!

Videre er det øyen Burano som virkelig får en til å sperre opp øynene. Her finnes ikke et grått og kjedelig hus. Alle de glade fargene, nedover absolutt alle gater/kanaler er noe alle som besøker Venezia burde få gleden av å se!

♥ Verona

♥ Roma
DSC_0230
DSC_0253 DSC_0780 DSC_0803 DSC_0823 DSC_0837 DSC_0960

♥ Cinque Terre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s