four places in thailand that makes me smile

♥ Koh Samui

DSC_2164åfåe
♥ Ko Lanta

Ko Lanta og Thailand generelt er lett å like. Det Thailandske folk er høflige og hyggelige. Hvite strender. Turkis hav. God øl. Prisnivået er heller ikke til å klage på. Er det rart vi elsker det?

Skal jeg trekke frem en ting som virkelig gjør at jeg vil reise tilbake; til akkurat Ko Lanta, må det være maten! MAKAN til SÅ mye nydelig mat har jeg aldri fått servert noen steder i Asia tidligere. Her er tre favoritter du absolutt ikke bør gå forbi:

♥ Blue Spoon – Et lite bortgjemt sted med få bord, likevel tar det relativt lang tid å få servert mat her. Men det spiller absolutt ingen rolle – for stedet er proppet med sjarme. Det er kun et kjærestepar som driver restauranten, de to sammen – og de jobber virkelig på spreng for å gjøre alle til lags. Og skulle du bli utålmodig av å vente en stund på maten er alt glemt i det den settes på bordet. En nydelig mat-os siver opp i nesa, og man får vann i munnen. Og den nydelige lukten lyver ikke på noen måte, maten smaker helt fantastisk!

♥ Phad Thai Rock n Roll – Dette stedet ser litt rufsete ut, men ingenting er rufsete med hverken maten eller servicen her! Og navnet på restauranten lyver ikke, her er det Phad Thai som virkelig ruler.

♥ Drunken Sailor – Dette er et spenstig sted som kan by på det meste. Her kan du kose deg i en behagelig sakkosekk eller i en fargerik hengekøye. Er du ute etter en bar er dette plassen å gå. Eller var det kaffe-bar du skulle på? Ja, da er dette plassen å gå da også. Her er de kjempestolte av kaffemaskinen sin, noe som må være Rolls Royce’n. Mat har de også på menyen, og er du i tvil om hva du skal bestille – spør betjeningen! De er hyggelige og har veldig gode råd! I tillegg er det verdt å nevne at menyen er superkul – den er full av fun facts om Thailand og Thailandsk kultur.

♥ Koh Yao Yai

♥ Bangkok

3 thoughts on “four places in thailand that makes me smile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s