fem tips til sommerfesten

♥ Fargerikt engangsservice! Freshe fruktspyd, sommerlige servietter – fat og kopper som bare kan kastes når moroa er over. Det blir ikke enklere og mer sommerlig enn det!

♥ Hjemmelagde ispinner – superdigg i varmen! Disse har jeg laget kun med vannmelon og saften fra en sitron. Men her er mulighetene uendelig mange; mango, banan, bringebær, sjokolade og yoghurt for å nevne noen. P.S. Det blir mer delikat dersom man fjerner steinene før man fryser vannmelon-isen! Snakker av erfaring..

♥ Snacks i porsjoner! Perfekt til mingling. Dette er genialt, jeg elsker det – Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne! For det første er det jo ingenting som er bedre enn å slippe å forsyne seg fra samme store bolle med snacks, som resten av selskapet har gjort; hvor mange er det ikke som slikker seg på fingerspissene, dobbel-dipper eller dropper håndvasken etter do-besøket? Og videre; jeg synes selv det er uhyre vanskelig å stoppe å spise popkorn og potetgull når jeg først har gitt etter. Jepp, spiser til det er tomt, absolutt ingenting igjen. Og til slutt, det som er så bra; det kan gjøres veldig enkelt: selv elsker jeg å samle på syltetøyglass – og gråpapir-poser er heller ingen dum idé! Ellers er kremmerhus alltid koselig!

♥ Drinkpynt med fargekoder – eller med mulighet for å skrive navnet sitt på! (Avhenger av størrelsen på selskapet). Poenget er: fint å se på OG plutselig mye enklere å holde styr på glasset sitt ut i de sene nattetimer.

♥ HELIUM! Ingen fest uten helium-ballonger. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s