Gran Canaria pt. número uno

826393-9-1288055477415 826393-9-1288055483995

Puerto de Mogan ♥ Favoritten på Gran Canaria!

Ingenting er bedre enn å ta en dagstur til Puerto de Mogan,  når man først tar en ukes chartertur til Gran Canaria. For mange er Gran Canaria relativt harry – og øya er jo på veldig mange måter akkurat det. Pære-fulle trøndere på tur.

Men Puerto de Mogan er på ingen måte harry. Denne autentiske havnebyen er bare veldig, veldig koselig. Langs havna er det mange trivelige, små restauranter hvor man kan spise lunsj eller middag, eller bare nyte en iskald øl. Havnebyen holder et rolig og behagelig tempo alle dager i uka – med unntak av fredager. Da er det duket for marked, og på slike dager myldrer byen av folk som kommer for å prute på alt mulig rart og fint som er å finne på markedet.

Puerto de Mogan er enkel å nå med både bil og båt. Kommer man til byen med bil må man være oppmerksom på at det også finnes en by lengre inn i landet som heter kun: Mogan. Absolutt en trivelig liten landsby dette også, men her er det da altså ingen havn og ikke noe marked på fredager.

DSC_1069DSC_3475DSC_3484
DSC_3492

♥ Mogan


♥ Tauro
DSC_0054 DSC_0066

♥ Amadores Beach Club

♥ Promenade mellom Amadores-stranden og Puerto Rico
DSC_0237 2DSC_0238 DSC_0242

♥ Anfi del Mar & hjerteøya

♥ Meloneras

 

3 thoughts on “Gran Canaria pt. número uno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s