I Love You, New York

nyc1nyc3 nyc4DSC_0489nyc7
nyc21 nyc9nyc8 nyc10 nyc11 nyc13 nyc14 DSC_0767nyc17
DSC_0701nyc22
DSC_0601
New York, byen som aldri sover. Listen er lang når favorittene i denne fantastiske byen skal nevnes. Men, som den matglade personen jeg er, prioriteres noen spiselige favoritter i første omgang:

Breakfast with a view. I hjørnet av Central Park serverer Mandarin Oriental Hotel supernydelige amerikanske pannekaker til frokost. Med pisket krem, lønnesirup, friske bær og, ja, det meste man kan ønske seg; kan morgenen nytes med panoramautsikt fra hotellets 35. etasje. Det hele er litt råflott, og koster selvfølgelig deretter. Men guri så gøy det er å unne seg litt ekstra en gang i blant. Det er selvfølgelig mulig å stikke innom ens ærend for å spise, uten å bo ved hotellet – selv om det helt sikkert ikke hadde vært feil, det heller!

Lunching! I kjelleren på flotte The Plaza ligger en food hall hvor det finnes mat for en hver smak. Her kan hele reisefølget få ønskekost på en og samme plass. Mathallen fungerer på normalt vis, med mange små shops som tilbyr forskjellig mat; alt fra bakevarer, søtsaker, pizza, pasta til sushi, hummer, kjøtt mm. Og når man endelig har klart å velge, samles alle mann og spiser sammen – uavhengig av hvilken shop maten kommer fra. Koselig!

Late night dining. I og med at jeg er skikkelig fan av Sex og Singelliv – er det selvfølgelig helt nødvendig å spise en sen og trendy middag på restauranten Buddakan. Jepp, det er stedet hvor forlovelsesmiddagen til Carry og Big er filmet! Når det er sagt, er dette en stilig plass som virkelig er verdt et besøk, også dersom man ikke er SATC fan. Stedet er råstilig, maten og drinkene er nydelige – og ryktene sier at kjente fjes ofte gjemmer seg i lokalets mange mørke og mystiske kroker.


2 thoughts on “I Love You, New York

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s