Green vibes in Miami

Nå som høsten begynner å komme for fullt, er det fint å ta frem grønne og freshe minner fra Florida i sommer. Det føles som en god start på uka å bytte ut gule og oransje blader utenfor vinduet hjemme – med palmesus i Miami.

♥ Green vibes: Ocean Drive + Lincoln Rd Mall DSC_8661
DSC_8633

DSC_8611DSC_8420DSC_8448
♥ Touristy vibes: Key West + Southernmost point !
DSC_8517DSC_8519DSC_8560
Når man først er i Miami, er en road trip ut til The Keys absolutt å anbefale. Bilveiene i Miami er litt kaotiske, både for en hissig nordlending og en jovial trønder – men når man først kommer  seg på rett spor, er det strake vegen utover – i nydelige omgivelser.

Kjøreturen er jo i utgangspunktet litt langtekkelig, spesielt når sol og godvær steiker på bilvinduet. Noen pit stop langs veien, for å nyte utsikten, spise litt god lunsj, og knipse noen bilder underveis er derfor ingen dum idé. Ellers er det jo på ingen måte feil å bytte ut familie-van med cabriolet dersom man har mulighet til det!

Vell fremme venter hvite strender, hus med søte pastellfarger – og min favoritt: “Southernmost point of continental USA”. Man skulle tro at det var umulig å få knipset et ålreit bilde her, ved en slik typisk turistmagnet. Men her er det virkelig orden i turistkaoset! Alle mann må pent stille seg i kø, slik at hver og en får knipset sine bilder i ro og fred – med en god dose publikum, selvfølgelig!

(Like ved kan man også overnatte på kontinental USA´s sørligste hotell, dersom det er noe man gjerne vil hake av på bucket listen sin!)

♥ Golden vibes: Mondrian hotel – South Beach 
monho1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s