The old fashioned way

Her kommer et morsomt tips til utformingen av invitasjoner. Dette skal jeg definitivt teste selv når jeg nå snart skal feire bursdag.
env9env10
Nå til dags kommer nesten alle invitasjoner på facebook, og det er jo veldig oversiktlig og greit. Verten har god kontroll på hvem som har planer om å komme, eller ikke – og vi inviterte kan se hvem andre enn oss selv som er invitert. Passer meg utmerket – så nysgjerrig som jeg er!

Derfor er tanken på å få en invitasjon i posten ganske fjern, men på en annen side en veldig hyggelig tanke – tenker jeg. Som vert er det da fint å likevel få en tilbakemelding på hvem som har planer om å komme og ikke.

På norsk benytter mann S.U. innen en dato, denne er velkjent. S. U. står for svar utbes.

Internasjonalt benyttes RSVP, som egentlig er fransk – og forkortelsen står for répondez s’il vous plaît. Etter noe halvhjertet innsats i fransktimene på videregående kan jeg gjette – og google translate bekrefte, at dette på norsk blir svar, vær så snill! Nå kommer vi til dette morsomme tipset som jeg er så innmari opphengt i akkurat nå;

Når mann uansett ønsker et svar fra de inviterte, hvorfor ikke gi dem en mulighet til å være med å bestemme; gjøre dette til et selskap hvor alle blir fornøyde gjester?

Skal man invitere til champagne-frokost på 17. Mai, påskefrokost, lunsj eller brunsj er det jo helt supert for gjestene å kunne svare med/ fortelle hva de foretrekker å smøre på brødskiva i samme slengen. Da kan du være sikker på at du får smørblide gjester, spør du meg!

Eller, skal du invitere til vors / fest kan et annet alternativ være at gjestene kan svare med sin favorittsang. Da slipper du å sitte og klø deg i hode i forkant, når du skal spikre sammen ei liste på spotify. Og få ting er vell verre enn at absolutt alle skal borti og skifte sanger underveis i festen? Hipp hurra!

inv2 inv3env1env2env3
H
ar du andre morsomme forslag til hva et slikt svar kan være? ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s