Blomstermani

Her kommer en liten samling av blomstrete prosjekter jeg tidligere har postet på bloggen. Dette er fine papirblomster, som er enkle å lage selv. Jeg er veldig stolt av disse innleggene, og synes derfor det passer fint å lage en liten blomstrete oppsummering.
ma6fl7
Disse hvite og rosa blomstene er helt like, og  er fra en relativt tidlig scrappelitt.com-tid. Jeg har laget disse blomstene med stanser i tre forskjellige størrelser. Stansene mine er fra panduro, men uavhengig av fasong på stansene er fremgangsmåten lik, og veldig enkel! Fremgangsmåten finnes her.

På bildet under er en enklere variant, med kun en størrelse. Flere blomster sammen pryder de forsiden på et kort. Et kjempelekkert kort du kan se i sin helhelt her.  22-5

Videre, til en helt annen variant blomster. Disse er laget kun av sirkler. Størrelsen på sirklene, og fargen på papiret gir utallige muligheter. Hvor mye mine fargekombinasjoner faktisk minner om blomster kan kanskje diskuteres. Men fine er de, samt morsomme å lage. Den lille gule, med fremgangsmåte kan du se her. (Jeg ser nå at jeg aldri postet noen fremgangsmåte for denne, da kommer selvfølgelig det innen rimelig tid!) Og den fargerike kan du se nærmere på her.
bl1 bl2 fa11

Nå skal jeg kose meg med to nye blomstrete prosjekter som kommer på bloggen i helgen. ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s