Ett bilde sier mer enn tusen ord

Jeg er rimelig fersk i denne blogg-verdenen. Jeg har knapt satt en fot innenfor, men jeg er allerede blitt hekta! Dette er gøy. Å ta bilder, poste innlegg, lete etter samt dele inspirasjon og kreative ideer. Foreløpig er jeg mest komfortabel med å la bildene tale for seg.

f867ac60ae4113f178c13aec273a34a6 500e1c27ee960b75f8e81d7ecf06ccc5

♥ Jeg er generelt veldig opphengt i blomster. Da passer det fint at sommeren nærmer seg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s